Înregistrarea seriilor de webinarii poate fi achizitionata – informatii prin mail: elituros@yahoo.com.

În acest webinar prezint cazul unei paciente în vârstă cu patologie cronică multiplă, unde tratamentul homeopatic a reușit să-i îmbunătățească considerabil calitatea vieții.

 Cursul se adresează medicilor homeopați români. Voi prezenta 8 cazuri cu patologie psihiatrică, tratate cu succes doar prin homeopatie.

În anul 2021 am susținut două webinarii Masterclass, ca parte a evenimentului Mission 5000 - I Stand Up for Homeopathy, inițiat de Dr. Jawahar Shah, în cadrul cărora am prezentat câteva din cazurile  mele de psihiatrie tratate cu succes cu ajutorul homeopatiei.

Despre  Mine

Am terminat Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca și am lucrat 20 de ani la Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa, județul Cluj, unde am inovat tratamentul bolnavilor psihic cronici prin introducerea Terapiei Ocupaționale și în cadrul acesteia a Art-terapiei. Cea mai înaltă recunoaștere a muncii mele s-a întâmplat în 2005,când am fost nominalizată pentru Premiul Nobel pentru Pace în cadrul Proiectului 1000Peacewomen.