Practic homeopatia din 2013, având experiență în tulburările de comportament ale copiilor, anxietate,  tulburarea de panică, tulburarea obsesiv-compulsivă, depresie, boala ovarelor polichistice, probleme legate e menopauză, bolile tiroidiene, migrenă, alergii, astm bronșic, enurezis etc.

Am participat la workshopuri în cadrul unor Conferințe Internaționale din Cluj, Conferințe despre Terapii Alternative și Simpozioane despre Sănătate și Stil de viață sănătos, Zilele Culturale Maghiare din Cluj, la care am susținut prezentări pentru a conștientiza potențialul homeopatiei.

Obiectivele trat. homeopat

https://www.facebook.com/100063484572762/videos/1097052883664567

turos erzsebet egeszsegnap 360x225

https://magyarnapok.ro/2019/events/event/magyar-egeszseg-napok-fuben-faban-orvossag-avagy-egeszsegunk-megorzese-novenyi-remediumokkal/

Am vobit despre homeopatie la radio și Televiziune.

https://www.bukarestiradio.ro/2017/01/25/ez-csak-az-egyik-ut-beszelgetes-dr-turos-erzsebet-homeopata-orvossal/

https://www.bukarestiradio.ro/2017/02/01/ez-csak-az-egyik-ut-beszelgetes-dr-turos-erzsebet-homeopata-orvossal-ii-resz/

https://www.youtube.com/watch?v=y-d6Sf0icpI

Am publicat din cazurile mele în revista de specialitate Hpathy și am scris recenzii despre cărțile Dr. Gaurang Gaikwad: Decoding Mental Rubrics și Materia Medica of Nosodes and Sarcodes.

 https://hpathy.com/book-reviews/decoding-mental-rubrics-by-dr-gaurang-gaikwad-reviewed-by-erzsebet-turos/?fbclid=IwAR0WMiM9hK5Jxr5gyInuGMDSOvRxL0Xp

În perioada ianuarie-martie 2021 am predat un Curs de Inițiere în Astrologie  în cadrul Homeopathy World Community. Am continuat, începând cu toamna anului 2021, cu un curs despre Cauzele profunde ale bolilor, din perspectiva astrologiei medicale și a psihosomaticii. Aceste cunoștințe îi ajută pe homeopați în abordarea pacientului în mod holistic, pentru a înțelege sănătatea și boala dintr-o perspectivă mai largă.

În 11 Aprilie 2021 am sărbătorit Ziua Mondială a Homeopatiei în cadrul unui webinar internațional cu Dr. Gaurang Gaikwad, homeopat cu renume internațional din India, cu participarea a 248 homeopați din 7 țări ale Europei, urmat de o serie de webinarii despre Managementul Homeopatic al Cazurilor Acute.

Am împărtășit câteva din cazurile mele de patologie psihiatrică tratate cu succes în cadrul Masterclass-ului Mission 5000 - I Stand Up for Homeopathy, inițiat de Dr. Jawahar Shah de la Enlightenment Education, unde am avut onoarea să prezint alături de 90 dintre cei mai buni homeopați din lume.

În decembrie 2021 am prezentat, în cadrul Global Colloquium of LMHI 2021, câteva cazuri de patologie tiroidiană tratate cu succes de către mine cu ajutorul homeopatiei.

Diploma LMHI

 În 2021-2022 am susținut 2 serii de webinarii pentru homeopați din Ungaria și România, având ca temă:

     -  Cazuri de patologie tiroidiană tratate cu succes cu ajutorul homeopatiei

     - Cauzele psiho-spirituale ale bolilor din perspectiva astrologiei medicale și a psihosomaticii

În perioada nov. 2021-mai 2022 am co-organizat și tradus o serie de 12 webinarii în cadrul Masterclas-ului de Homeopatie Clinică susținut de Dr. Gaurang Gaikwad (India).

 

HOMEOPATHY @ 225 YEARS & IFPH @ 700 DAYS

 IFPH_700_Celebration_1.jpeg

In 2022/2023 am prezentat colegilor din Romania cateva dintre cazurile mele dificile de neuro-psihiatrie, tratate cu succes cu ajutorul homeopatiei, in cadrul seriei de webinare Mentoring Club.

În 2024 am continuat seria de webinarii în cadrul Mentoring Club, în colaborare cu Societatea Română d e Homeopatie (vezi Cursuri).

Despre  Mine

Am terminat Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca și am lucrat 20 de ani la Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa, județul Cluj, unde am inovat tratamentul bolnavilor psihic cronici prin introducerea Terapiei Ocupaționale și în cadrul acesteia a Art-terapiei. Cea mai înaltă recunoaștere a muncii mele s-a întâmplat în 2005,când am fost nominalizată pentru Premiul Nobel pentru Pace în cadrul Proiectului 1000Peacewomen.