La Academia Internațională  de Homeopatie Avansată The Other Song din Mumbai, cu Dr. Rajan Sankaran

MRKS6144Dr. Erzsébet Túrós

MD, HOM (IACH Diploma, Greece)

MCAH „The Other Song” International Academy of Advanced Homeopathy

Specialist Medicină de Familie

Master Consiliere Psihologică și Psihoterapie, UBB Cluj, Fac. Psihologie

Executive Committee Member of Afganistan Homeopathic Medical Association

Membru al Homeopathy World Community

 

Formarea mea în homeopatie a început în București (2011-2013), urmat de Cursul de E-Learning cu Prof. George Vithoulkas de la Academia Internațională de Homeopatie Clasică din Alonissos, Grecia ( Diploma în 2016). În același an am întâlnit Metoda Senzației prin intermediul Dr. Rajan Sankaran. Începând din 2016 am urmat numeroase cursuri online despre repertorizare și mentoring la Academia Internațională de Homeopatie Avansată Mumbai, India. Tot acolo am participat și la un Mastercurs în 2018, și la My Week with Rajan în 2020. Am învățat foarte mult și de la mentorul meu Dr. Gaurang Gaikwad. Am urmat cursuri de la Dr. Jawahar Shah de la Enlightment Education, precum cursurile Dr. Bavisha și Sachindra Joshi, și de la Dr. Ganshyam Kalathia.

Am terminat Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca și am lucrat 20 de ani la Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa, județul Cluj, unde am inovat tratamentul bolnavilor psihic cronici prin introducerea Terapiei Ocupaționale și în cadrul acesteia a Art-terapiei. Cea mai înaltă recunoaștere a muncii mele s-a întâmplat în 2005,când am fost nominalizată pentru Premiul Nobel pentru Pace în cadrul Proiectului 1000Peacewomen

https://www.1000peacewomen.org/en/network/1000-eacewomen/search/e

The greatest good you can do for

Întotdeauna am avut dorința de a înțelege cât mai profund psihicul uman și am dorit să înțeleg dinamica relațională. De acea, în paralel cu munca mea, mereu am studiat ceva. Astfel între 1999-2001 am participat la  o formare în Terapia Familială Sistemică, iar între 2005-2007 am urmat Master în Consiliere Psihologică și Psihoterpaie.

În cadrul disertației mele am făcut o cercetare despre Percepția Bolii și Spitalizării la Bolnavii de Leucemie. În 2007 am fost co-fondator al Asociației  Alternativa  pentru Bolnavii de Leucemie.

Între 2009 – 2016 am predat Geriatrie și Îngrijire Paliativă la Școala Postliceală Sanitară în cadrul Liceului Teologic Reformat.

Începând din 2019 fac consiliere medicală în cadrul Programului ÎnCerc  - inițiat de  Asociația Medicover pentru prevenirea Diabetului și obezității la copii.

Între 1996 – 2002 am făcut consultații caritative la Fundația Umanitară Filantropică, din cadrul Bisericii Catolice Sf. Mihail, Cluj-Napoca.

Între 2002-2003 – consiliere de terapie familială în cadrul Proiectului PHARE “Copiii vorbesc, cine îi ascultă?” – Fundația World Vision Cluj-Napoca.

Alte studii și cursuri pe care le-am urmat:

Psihosomatică, Noua Medicină Germanică, Gemoterapie, Sărurile Schüssler, Remediile florale Bach și Astrologie.

Fiecare metodă pe care am învățat m-a îmbogățit în ceea ce privește înțelegerea psihicului uman, dar în homeopatie am găsit acea metodă prin care pot ajuta efectiv un individ aflat în suferință, pentru a se reechilibra la nivel mental, emoțional și fizic.

Despre  Mine

Am terminat Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca și am lucrat 20 de ani la Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa, județul Cluj, unde am inovat tratamentul bolnavilor psihic cronici prin introducerea Terapiei Ocupaționale și în cadrul acesteia a Art-terapiei. Cea mai înaltă recunoaștere a muncii mele s-a întâmplat în 2005,când am fost nominalizată pentru Premiul Nobel pentru Pace în cadrul Proiectului 1000Peacewomen.