Aș dori să vă recomand 2 cărți deosebit de valoroase pentru practica oricărui homeopat. E vorba de cărțile Dr. Gaurang Gaikwad, apărute in 2019, care vin să completeze un hiatus în literatura de specialitate.

Diabetul zaharat(DZ) este o boală metabolică, multifactorială, caracterizată prin valoare ridicată a glicemiei, tulburări ale metabolismului glucidic, lipidic și protidic, în condițiile unei deficiențe absolute sau relative de insulină.

Bâlbâiala este o tulburare a articulării normale a cuvintelor, care constă în repetarea sacadată a unor cuvinte, momente de pauză, de întârziere în continuarea unei propoziții, mergând până la stoparea vorbirii.

Evenimentul central al lunii septembrie este începerea unui nou an școlar. Unii încep școala pentru prima dată, alții încep doar un nou an școlar, dar ce este comun tuturor copiilor este faptul ca acest eveniment îi emoționează.

Despre  Mine

Am terminat Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca și am lucrat 20 de ani la Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa, județul Cluj, unde am inovat tratamentul bolnavilor psihic cronici prin introducerea Terapiei Ocupaționale și în cadrul acesteia a Art-terapiei. Cea mai înaltă recunoaștere a muncii mele s-a întâmplat în 2005,când am fost nominalizată pentru Premiul Nobel pentru Pace în cadrul Proiectului 1000Peacewomen.