Prima consultatie homeopatica dureaza aprox. o ora si jumatate, in cursul careia va intreb despre ce va supara in momentul actual, dar si despre bolile anterioare ale dvs., problemele de sanatate care au aparut de-a lungul anilor in familia dvs.

Travel Health Kit workshop pt. pacientiMa intereseaza, de asemenea, caracteristicile dvs. ca persoana, temperamentul, preferintele, modalitatile (ce va face sa va simtiti mai bine, ce va inrautateste starea), obiceiurile legate de somn, visele, fobiile, sentimentele si senzatiile. Toate acestea va pot parea neobisnuite, dar ele sunt esentiale pentru a va gasi remediul corect.
Dupa consultatie urmeaza un procedeu, numit repertorizare, pe parcursul caruia are loc procesarea si analiza informatiilor primite de la dvs., in vederea alegerii remediului potrivit.
Acest remediu nu rezolva doar problemele dvs. de sanatate, dar va face sa va simtiti mai bine pe mai multe niveluri: veti avea mai multa energie, vitalitate, veti experimenta o stare de bine mental si emotional. In unele cazuri starea aceasta de bine se instaleaza repede, alteori imbunatatirea apare treptat.
Dupa ce ati luat remediul poate sa apara si o agravare trecatoare a simptomelor dvs., sau pot sa reapara simptome mai vechi. Acesta este un semn ca remediul actioneaza si va fi urmat de imbunatatirea starii dvs. de sanatate.

Despre  Mine

Am terminat Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca și am lucrat 20 de ani la Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa, județul Cluj, unde am inovat tratamentul bolnavilor psihic cronici prin introducerea Terapiei Ocupaționale și în cadrul acesteia a Art-terapiei. Cea mai înaltă recunoaștere a muncii mele s-a întâmplat în 2005,când am fost nominalizată pentru Premiul Nobel pentru Pace în cadrul Proiectului 1000Peacewomen.